Carrière

Start tijdens je studententijd al je carrière! SSR-Leiden biedt vele mogelijkheden om op dit vlak alvast te ontplooien en aan je toekomst te werken. Er worden verschillende evenementen georganiseerd zoals de carrièredag en sinds 2018 het Bèta Talent Event in samenwerking met A.L.S.V. Quintus. Daarnaast is er ook het Shortlist-platform waar studenten via SSR in contact kunnen komen met bedrijven. Als leden op zoek zijn naar bijbaantjes tijdens de studententijd is er ook het oppasplan, waar ze gematcht kunnen worden aan een oud-lid dat op zoek is naar extra hulp van oppassen tot bijles geven.  

Carrièredag 
De jaarlijkse carrièredag zal dit jaar op 24 februari plaatsvinden. Er is een zeer gevarieerd programma samengesteld met genoeg keuze voor zowel starters op de arbeidsmarkt als voor zij die al een (deel van een) carrière achter de rug hebben. Verder zal er ook een professionele fotograaf zijn om een LinkedIn-foto te laten maken en zal er een netwerkborrel achteraf zijn. Deze dag is bedoeld om zowel onze leden als oud-leden praktische handvatten te geven voor de wereld na de studententijd. 

Bèta Talent Event
Het Bèta Talent Event is het carrière evenement voor bètastudenten van de Leidse Studentenverenigingen SSR-Leiden en Quintus. Om deze studenten een platform te bieden om in contact te komen met interessante bedrijven wordt 9 juni de 1e editie van het Bèta Talent Event georganiseerd! 
Door middel van een workshopronde en een verzorgde borrel kunnen studenten en bedrijven op informele manier in contact met elkaar komen, zo maken zij connecties waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

The Shortlist
The Shortlist is het platform waarop leden van SSR-Leiden makkelijk in contact kunnen komen met interessante bedrijven voor stages als full-time banen. Leden kunnen een profiel aanmaken op het speciale SSR-account om daarna tests te doen en connecties te maken. 

Oppasplan
Op zoek naar een bijbaantje? Geef je op voor het oppasplan! Hier kan je gematcht worden aan oud-leden die onder andere oppassers, bijlesgevers, hondenuitlaters of schoonmakers nodig hebben.