SOLS-activiteiten

Vrijdag 4 december 2020 | Kaas, Port, en SO(u)LS avond

Vrijdagavond 4 december 2020 zullen we een online proeverij voor u organiseren! Vooraf aan de activiteit kunt u een kaas en port pakket ophalen bij SSR. Later op de avond zullen wij dan voor vermaak zorgen via ZOOM én Kahoot!

Aan deze activiteit zitten geen kosten verbonden, maar er is wel een limiet aan pakketten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het pakket in Leiden op te halen, of te laat zijn met aanmelden, niet getreurd. De activiteit is open voor iedereen die deze online wil volgen. Aanmelden doet u door te mailen naar sols@ssr-leiden.nl, in de mail graag aangeven of u mee wilt doen met een SOLS-pakket of liever zelf de producten in huis haalt. Aanmelden voor een SOLS-pakket kan tot woensdag 2 december 17:00 uur, zolang de voorraad strekt. De kaas en port pakketten kunnen tussen 16:00-19:00 uur op 4 december worden opgehaald voor SSR, daarna zullen wij om 20:00 uur de ZOOM meeting openen en met een Leids kwartiertje proberen te beginnen. Aan de oud-leden die zonder SOLS-pakket meedoen zullen wij op tijd bekend maken met welke producten wij zullen werken in de proeverij. 

Zaterdag 6 februari 2021 | SCREDx

Zoals ieder jaar zal ook in 2021 SCREDx georganiseerd worden, de SOLS-eigen versie van TEDx! Op zaterdag 6 februari zal tussen 13:30 en 17:00 door 7 oud-leden van SSR een korte lezing gegeven worden over hun huidige carrière en aspecten die daaromheen horen. Er zal een grote variatie aan leeftijden en aan sprekers zijn. Daarnaast zijn er geen kosten aan deze activiteit verbonden.
Afhankelijk van de COVID-maatregelen van dat moment zal de activiteit mogelijk deels fysiek plaatsvinden, maar alles zal ook zeker gelivestreamd worden indien u om welke reden dan ook verhinderd bent om fysiek aanwezig te zijn. Gedurende de komende tijd zullen we langzaam alle sprekers bekend maken via onze facebook- en LinkedIn-pagina's, dus houd deze vooral in de gaten!