SOLS-activiteiten

Zaterdag 16 februari 2019 | SCREDx
Na het succes van vorig jaar wordt SCREDx ook dit jaar weer georganiseerd: op zaterdag 16 februari 2019! We hebben weer een mooie line-up aan oud-leden die komen spreken. Zo komt bijvoorbeeld Kamiel Maase: Nederlands atleet en recordhouder op de 5000 meter, 10.000 meter en de 30 km. Daarnaast heeft hij driemaal op de Olympische Spelen gestaan. Benieuwd naar de rest van de sprekers? Houd onze kanalen in de gaten en graag tot zaterdag 16 februari op SCRED(x)!

Vrijdag 8 maart 2019 | Pubquiz
Wegens daverend succes zal de Pubquiz terugkomen: Houd jij van winnen of ben jij iemand met veel kennis die dat graag aan anderen laat zien? Trommel een aantal vrienden op als team en kom samen meestrijden! Er zullen verschillende rondes zijn waarin jullie kunnen laten zien wat jullie waard bent! Wij zorgen voor breinbrekers. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, krijgt eeuwige roem en een verrassende prijs!

Zaterdag 13 april 2019 | Carrièredag
Ook dit jaar zal er weer een carrièredag plaatsvinden op SCRED. De focus zal deze derde versie liggen op de verschillende sectoren. Per sector zal er een interessante, relevante workshop zijn en zo is er voor elk wat wils. Daarnaast zal er natuurlijk een algemene sollicitatietraining zijn, worden er CV’s gecheckt en kunt u een mooie, professionele foto laten maken. Wees er dus allen bij op zaterdag 13 april 2019! Aanmelden kan via carrieredag.ssr-leiden.nl (vanaf half februari)!

Vrijdag 17 mei 2019 | KMT-wisselfeest
Alle nieuwe KMT-commissies zullen na een rondvaart over de Leidse grachten hun thema’s, logo’s en outfits presenteren! Ook voor oud-leden organiseren we dit jaar weer de SOLS-boot. Daarna is er de mogelijkheid om mee te gaan naar SSR voor een drankje en dansje.

Zaterdad 25 mei 2019 | Groot Maatschappelijk Evenement SSR
Elk jaar organiseert de GME commissie het groot maatschappelijk evenement. De dag zal weer gevuld zijn met sprekers, workshops en informatiekraampjes, met deze keer meer nadruk op het interactieve gehalte. Hou onze sociale media in de gaten voor de bekendmaking! Zaterdag 25 mei van 11-17 uur in Museum Volkenkunde. Facebook: Groot Maatschappelijk Evenement ‘19.

Vrijdag 7 juni 2019 | Netwerkborrel
We zijn hard bezig met het professionaliseren van de SOLS. Zo zetten we ons meer in voor de carrière van onze leden. De SOLS doet meer dan alleen borrels en feesten geven. Dit doen we onder andere door een Carrierédag samen met SSR te organiseren, SCREDx dit jaar weer te organiseren en meer gebruik te maken van LinkedIn. Ook het Netwerkevent op 7 juni hoort ook in dit straatje thuis!