SOLS-activiteiten

Zaterdag 13 april 2019 | Carrièredag
Ook dit jaar zal er weer een carrièredag plaatsvinden op SCRED. De focus zal deze derde versie liggen op de verschillende sectoren. Per sector zal er een interessante, relevante workshop zijn en zo is er voor elk wat wils. Daarnaast zal er natuurlijk een algemene sollicitatietraining zijn en worden er CV’s gecheckt.

De dag bestaat uit drie workshoprondes. Elke ronde duurt een uur en in elke ronde kan een andere workshop gevolgd worden. Er is een zeer gevarieerd programma samengesteld met genoeg keuze voor zowel starters op de arbeidsmarkt als voor zij die al een (deel van een) carrière achter de rug hebben. Tussen de eerste en de tweede ronde workshops in wordt een lunch geserveerd door de MensaKernPloeg van SSR-Leiden. Tijdens deze lunch zal er ook de mogelijkheid zijn een professionele LinkedIn foto te laten maken. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je in contact kunt komen met potentiële werkgevers en werknemers. 

Meer informatie over de carrièredag kunt u vinden op onze website: www.carrieredag.ssr-leiden.nl. Aanmelden kan tot 25 maart en kost €5 exclusief transactiekosten.

 

Vrijdag 17 mei 2019 | KMT-wisselfeest
Denk jij ook wel eens met heimwee terug aan die fantastische tijd van (het lopen of zelfs het organiseren van) de EL CID (extern), NC-In en vervolgens NC-Uit? En weet je nog hoe mooi Leiden er vanaf een borrelboot uitziet? Op vrijdag 17 mei zullen alle nieuwe KMT-commissies na een rondvaart over de Leidse grachten hun thema’s, logo’s en outfits presenteren! Ook voor oud-leden organiseren we dit jaar weer de SOLS-boot. Daarna is er de mogelijkheid om mee te gaan naar SSR voor een drankje en dansje. Vaar gezellig met ons mee!
 

Zaterdag 25 mei 2019 | Groot Maatschappelijk Evenement SSR
Elk jaar organiseert de GME commissie het groot maatschappelijk evenement. De dag zal weer gevuld zijn met sprekers, workshops en informatiekraampjes, met deze keer meer nadruk op het interactieve gehalte. Hou onze sociale media in de gaten voor de bekendmaking! Zaterdag 25 mei van 11-17 uur in Museum Volkenkunde. Facebook: Groot Maatschappelijk Evenement ‘19.
 

Vrijdag 7 juni 2019 | Netwerkborrel
We zijn hard bezig met het professionaliseren van de SOLS. Zo zetten we ons meer in voor de carrière van onze leden. De SOLS doet meer dan alleen borrels en feesten geven. Dit doen we onder andere door een Carrierédag samen met SSR te organiseren, SCREDx dit jaar weer te organiseren en meer gebruik te maken van LinkedIn. Ook het Netwerkevent op 7 juni hoort ook in dit straatje thuis!