SOLS-Bestuur

Dagelijks Bestuur

Bart Portegijs – Voorzitter

Al vanaf 2006 zet Bart zich in voor SSR. Hij heeft onder andere plaatsgenomen in de eerste Disputen Contest Week commissie en mocht als kers op zijn commissietijd penningmeester zijn van de Lustrumcommissie 2011. Na een tijd bij de SMV is Bart vanaf 2014 Bart voorzitter van de SOLS, maar dit doet hij dit jaar voor het laatst. Bart is als T.A.E.N.I.A.an het vergaderen niet schuw en houdt ervan om te puzzelen en vraagstukken op te lossen, of dit nou de kerstpuzzel van de AIVD is of een popquiz… Bart is erbij!

Anne Schreuder – Secretaris

Sinds 2012 schalt de heldere lach van Anne door het pand aan de Hogewoerd. Anne heeft haar plekje gevonden niet bij één maar bij twee disputen: BLOQ en T.A.E.N.I.A.. Tijdens haar bestuursjaar heeft zij haar functie Assessor Acquisitie weten te combineren met Assessor Lustrum, en zo onderdeel kunnen uitmaken van de LuCo, de Lustrumcommissie 2016. Anne notuleert met alle plezier de vergaderingen van de SOLS DB’s en AB’s en beantwoordt daarnaast alle brieven en mails die u aan de SOLS stuurt. Anne geniet van elke anekdote die zij binnen krijgt, want het is welkome afleiding van haar lange dagen in het lab. Binnenkort is de SOLS Anne even kwijt; ze gaat haar Franse talenknobbel tentoonstellen in het Franse lab.

Lizzy Verbiest – Penningmeester

Onze kersverse penningmeester is de afgelopen tijd druk bezig geweest met haar bachelorscriptie, die haar uit het beruchte zwarte gat na haar bestuursjaar heeft gehouden. En toch was het bestuursjaar niet de grootste prestatie van Lizzy’s SSR-carrière. Zij is een van de oprichters van het gemengde dispuut Perropates, wat sinds 2015 bestaat. Naast overmaken van subsidies aan commissies en disputen, houdt Lizzy zich graag bezig met filosofie en fotografie. Een vergadering met Lizzy begint vaak met een foto van Foef, de poes van Lizzy, en eindigt met een Leffe Blond.

Eloise Kuijer – Assessor Reünisten

Eloise loopt sinds augustus mee met de SOLS als Assessor Reünisten. Zij is het lijntje tussen het SSR-bestuur en de SOLS. Een van haar hoofddoelen dit jaar is om SOLS-leden meer uit de carrièremogelijkheden van het SSR-netwerk te laten halen. Hiervoor is zij druk bezig met de organisatie van de carrièredag. Eloise heeft inspiratie te over als het gaat om gave nieuwe projecten die SSR en de SOLS zouden kunnen oppakken en denkt daarvoor graag buiten de box. Deze ideeën komen ook goed van pas in haar rol als Assessor Acquisitie.

Iris van Etten

Iris is de nuchtere projectmanager van het SOLS DB. Ziet u deze roodharige niet op de borrel? Dan is ze ongetwijfeld op vakantie naar een ver, warm land met de mooiste natuurverschijnselen. Iris is een prachtig voorbeeld van dat voor een geweldige SSR-tijd geen dispuut nodig is. Zij heeft tweemaal een SSR-verjaardag verzorgd: de DIES in 2010 en het Lustrum het jaar erna. Subvergaderingen mogen altijd bij Iris thuis, met een Jamie Oliver-waardige maaltijd in de oven, de kat op schoot en genoeg vakantiefoto’s om iedereen jaloers te maken. In december zet Iris zich steevast in voor de voedselbank waar zij afgelopen jaar maar liefst 600 flessen wasmiddel voor heeft ingezameld.

Cees Faes

Toen Cees in 2012 de EL CID liep is zijn liefde voor de EL CID-dansjes begonnen. Elk jaar leert hij de dansjes die de nieuwe eerstejaars leren in hun introductieweek met ze mee en als deze nummers door de dixo schallen is Cees als eerste op het podium te vinden. De echte kers op de taart was dan ook wel dat Cees als onderdeel van de EL CID/Vademecumcommissie het dansje mocht bedenken. Verder gaat Cees graag op verschillende kleine stedentrips door heel Europa, naar de meest exotische steden zoals Aachen en Hamburg. Cees heeft altijd energie over en zit volop ideeën voor de SOLS die we de komende tijd misschien al gaan zien!

Joanne ter Haar

Joanne is de stille alleskunner van het SOLS-DB. Zo is ze naast goed op de dwarsfluit ook een wonder in de keuken. Van dit laatste heeft SSR jaren lang mogen genieten met Joanne als MKP-er. Ze heeft het nog altijd enorm naar haar zin bij een van de grootste disputen van SSR, Terra F. Haar doel voor de SOLS is om meer jonge oud-leden te enthousiasmeren en naar de activiteiten te zien komen.

Merel Kohsiek

Merel is al tijden een van de gezichten van de SOLS. Na jaren dixo's te domineren en prominent te zijn in commissies, nam Merel Met Genoegen plaats in het SSR-bestuur 2012-13 als Assessor Acquisitie. Haar liefde voor de Reünisten is gebleven, dus heeft ze sinds haar bestuurstijd al een paar jaar een vaste plek in het SOLS-bestuur. Gelukkig houdt ze nog wat tijd over voor docente Engels zijn! Daarnaast is Merel groot fan van literatuur en dramaseries, zoals The Crown. Maar je maakt haar ook gelukkig met een glaasje prosecco op een exotische vakantie!

Lotte Schulze

Lotte zit dit jaar namens het SSR-bestuur bij het SOLS DB. Samen met Eloise ziet zij erop toe dat de commissies die het het meest verdienen een subsidie krijgen van de SOLS. Als Lotte niet op SSR is speelt zij graag een potje volleybal, maar laat haar blije gezicht u niet voor de gek houden. Lotte speelt om te winnen! Het leukste aan haar bestuursjaar tot nu toe vindt zij het beter leren kennen van alle diverse leden van de vereniging.

 

Algemeen Bestuur

Nadia Antheunisse

Sinds haar jaar als Assessor Reünisten weet Nadia precies wat wel en wat niet werkt voor de oud-leden van SSR. Het liefst verdeelt Nadia al haar tijd tussen hobby's als paardrijden, koken en piano spelen, als ze maar lekker bezig kan zijn. Als de planning het toestaat gaat Nadia graag op vakantie naar een ver land als Laos of Indonesië. Pluspunt is het lekkere eten! Bij de SOLS besluit ze graag mee over waar de subsidies naartoe gaan en zet ze graag grote evenementen op, zoals de twee edities van de besturendiners.

Frank van Baarle

Frank doorziet cijfers als geen ander. Hierdoor spot Frank snel of een commissie of dispuut de subsidie goed heeft berekend. Na zijn jaar als QV van SSR is hij bij de SOLS gekomen en nu neemt hij namens de SOLS ook deel aan de WUS. Frank is een van de oprichters van het SSR-hockeyequipe, waar hij nog wekelijks mee op het veld staat.

Saskia van den Berg

Saskia vindt niets leuker dan activiteiten organiseren die haar even weghalen uit het verre oord genaamd Delft. Hoewel deze stad haar veel mooie plekken biedt om te fotograferen en culturele hoogtepunten om te bezoeken, mist het toch iets essentieels: SSR. Tijdens lidmaatschap heeft Saskia met veel plezier in de keuken van de mensa gestaan en stond zelfs een jaar lang aan het hoofd van de MKP als Mensabaas. Tegenwoordig is ze onderdeel van het SOLS-bestuur en daardoor nog vaak te vinden bij SOLS-activiteiten.

Nico Koekkoek

Na eerder al te hebben plaatsgenomen in de besturen van de SMV en de SES heeft Nico met zijn plaats in het SOLS-bestuur zijn SSR-kwartet compleet. Opvallend genoeg is de FinCom de plek waar Nico het langst heeft mogen meepraten, hij was zeven jaar lang onderdeel van deze commissie! In 2011 maakte Nico een SSR-comeback door nog anderhalf jaar de Lustrumcommissie voor te zitten. Binnen de SOLS haalt Nico het meeste plezier uit het herschrijven van de statuten en het HR. Thuis zit hij het liefst achter zijn keyboard om een nieuw nummer in te studeren, hij is speelt namelijk mee in de oud-huisband van SSR. Als het even kan ontsnapt Nico graag aan het Hollandse weer voor een bergwandeling in Spanje.

Lieke Liefkes

Lieke is de talentovenaar in ons midden. Geen spelfout gaat aan haar voorbij en adembenemende alliteraties passeren continu de revue, om die reden had zij het ook heel erg naar haar zin als Ab Actis van SSR. Om haar dorst naar sportwedstrijden te lessen bezoekt Lieke zoveel mogelijk wedstrijden van FC Dordrecht, zelfs al zal deze club nooit de plek van Ajax innemen. Als expert in gezelligheid weet Lieke als geen ander hoe je een SOLS-activiteit kan opfleuren tot een bruisend evenement.

Jody Sengalrayan

Jody is het liefst bezig voor andere mensen, om het hen naar hun zin te maken of om een gezellige avond op te zetten voor SOLS-leden. Sinds haar jaar als Sociëteitsbeheerder heeft ze geen moment gehad om stil te zitten, ze is namelijk gelijk begonnen met haar coschappen. Om even bij te komen van de ziekenhuizen kruipt ze het liefst in een knusse hoek met een goed boek en een kop thee. Het meest indrukwekkende boek wat ze ooit heeft gelezen is The Fault in Our Stars; een echte tranentrekker!

Nienke van de Velde

Nienke viert komende zomer haar SOLS-lustrum, zij maakt al sinds 2013 deel uit van het SOLS-bestuur. Nienke heeft zich ingezet om de SOLS-KMT-borrel tot een jaarlijks fenomeen te brengen en dat is gelukt! Als ze thuis is zit ze het liefst op de bank met haar katjes Gin en Tonic. Binnenkort zal Nienke beginnen met een PhD, wie weet komt zij nog eens spreken op een SOLS-forum?

Maurits Vroom

Na een jacht van een paar formaties lang is het de SOLS eindelijk gelukt om Maurits te overtuigen zich bij het SOLS AB te voegen. Deze mede-oprichter van 9X7 houdt zich bij de SOLS vooral bezig met de geschiedenis, of dat nou is het warmdansen van de Van Wijkzaalvloer tijdens de 90’s party is of deelnemen aan de archiefsub. Naast de SOLS, werk en zijn jonge gezin houdt hij zich met de korte tijd die hij overhoudt bezig met tuinieren, koken, lezen en luieren.

David van der Wel

David is sinds de zomer van 2017 onderdeel van het SOLS AB, na een pauze van bijna 10 jaar. Als Praeses Vereniging heeft hij ook een jaar meegedraaid met het SOLS-bestuur en nu is hij terug omdat hij graag zou zien dat er meer gebruik wordt gemaakt van het netwerk wat er eigenlijk al is. Naast zijn werk als docent Geschiedenis houdt hij ook graag de ontwikkelingen in de voetbalwereld in de gaten. Zelf spelen kan hij helaas niet meer, maar hij is een heuse Dumoulin op de fiets.