K.I.N.K. ID

“And I blaezed the twenty-second day and made it holy"
- Nkufo, Blaise. Genesis. 22 oktober 2001, Mainz.
 
Maandag oktober de 22ste in het jaar 2001 zal de boeken in gaan als de belangrijkste dag in het gehele bestaan van de kosmos en SSR. Dit is namelijk dag waarop het nu roemruchte Leidsch studentendispuut K.I.N.K.ID voor het eerst het spreekwoordelijke licht zag. Vanaf dag één staat K.I.N.K.ID garant voor mateloze hipheid en is zij de lumineuze verpersoonlijking van de kleur roze op SCRED. Inmiddels twaalf jaar verder blinkt K.I.N.K.ID nog steeds uit in extreme vet-moeilijk-tof-rielekstheid.
 
Het afgelopen decennium is het roze disco-inferno genaamd K.I.N.K.ID er met onuitputtelijke bravoure in geslaagd de dansvloeren in bijna alle grote steden van Europa schandalig te domineren. De argeloze inwoners van metropolen als Budapest, Berlijn en Lissabon keken vol verbazing en afgunst naar de onnavolgbare dansmoves van generatie op generatie K.I.N.K.'ers. Ook blaezende festivals zoals Sziget en Lowlands en natuurlijk de van Wijkzaal op S.C.R.E.D. worden zonder pardon overheerst. K.I.N.K.IDbrengt deze festivalvibe eens in de twee jaar mee naar Leiden om vervolgens op KINKPop een oorstrelende performance neer te zetten.
 
Na twaalf jaar onophoudelijk gefeest is het nog steeds onmogelijk om K.I.N.K.ID volledig te typeren. K.I.N.K.'ers hebben allen een roze hart, een voorliefde voor speciaalbier en dansen het liefste tot de zon opkomt, maar dit is zeker niet alles. Onze ogenschijnlijke uiteenlopendheid in meerdere facetten gecombineerd met ons harmonieuze karakter maakt K.I.N.K.ID tot een ware rapsodie, waardoor wij het graag het mooiste dispuut van Leiden noemen.
 
K.I.N.K., Alles Roze!