Lidmaatschap bij SSR

Lid worden van SSR-Leiden kan aan het begin van het collegejaar, tijdens de introductieweek voor nieuwe studenten: de EL CID. In deze week kun je alle verenigingen in Leiden bekijken. SSR verzorgt iedere dag een spetterend programma, vol met feesten, optredens en activiteiten. Overdag kan je uiteraard altijd langskomen om een rondleiding door de sociëteit te krijgen van één van onze leden.

Inschrijven
Wanneer je besluit dat je de leukste studententijd bij SSR wilt hebben, is het tijd om je in te schrijven! Dit kan tijdens de EL CID bij de inschrijftafel op de eerste verdieping van SSR. Vervolgens neem je deel aan twee weken van de Kennismakingstijd (KMT) die de maandag na de EL CID beginnen, maar wel afgelopen zijn vóór de start van je collegejaar. Lees hierover meer in het kopje Nieuwe leden.

Als lid betaal je elk jaar contributie van 120. Aangezien de EL CID-week al een relatief prijzige week met veel uitgaven is, wordt de contributie pas in oktober van je rekening afgeschreven. Uiteraard word je hier van tevoren aan herinnerd. Als laatste is het de bedoeling dat je in je eerste jaar één keer in de zes weken samen met andere eerstejaars een afwas- of dagdienst vervult. Via deze taken leer je lichtingsgenoten beter kennen en kun je een steentje bijdragen aan SSR!

Sponsoren

geldReklame totaathoyhoyRabobankHuurmijSponsorkliks goedAutoverzekering vergelijken (pricewise)Energieleveranciers vergelijkenEnergieleveranciers PW
Bloemen bezorgen
Rentman
Autoverzekering
Ongediertebestrijden.com
Maxilia relatiegeschenken
Online marketing bureau Traffic Today
Geld.nl
SKEPP Kantoorverhuur
Hekwerken online kopen
Regiobloemist
Raamdecoratie kopen
Zakelijke leningen
Mijn Auto Onderdelen
Ledstrips online kopen
RijmetRobBohemian Birds